PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2019
Tom
69
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Nutritional quality, potential health promoting properties and sensory perception of an improved gluten-free bread formulation containing inulin, rice protein and bioactive compounds extracted from coffee byproducts
(
Guglielmetti A.
,
Fernandez-Gomez B.
,
Zeppa G.
,
del Castillo M. D.
)
artykuł:
Dietary chicory inulin-rich meal exerts greater healing effects than fructooligosaccharide preparation in rats with trinitrobenzenesulfonic acid-induced necrotic colitis
(
Fotschki B.
,
Jurgonski A.
,
Fotschki J.
,
Majewski M.
,
Ognik K.
,
Juskiewicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.