PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2014
Tom
58
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego do utrwalania soków owocowych i warzywnych
(
Nasilowska J.
,
Sokolowska B.
)
artykuł:
Zarządzanie jakością mikrobiologiczną w przemyśle piwowarskim
(
Kordialik-Bogacka E.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (114) I tak mija nam dziesięć lat...
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Światowy rynek zagęszczonego soku jabłkowego
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Szybkie życie, wygodne spożycie. Odpowiedź Tetra Pak na zmieniające się trendy na rynku soków, nektarów i napojów
artykuł:
Sytuacja na rynku jabłek przemysłowych i ZSJ w Polsce i na świecie
(
Makosz E.
)
artykuł:
Pierwsze skutki zachłannej polityki akcyzowej w ocenie branży
(
Wiwala L.
)
artykuł:
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze. Cz.VI. Znakowanie - jego możliwe oddziaływanie na wybór produktów przez konsumentów
(
Plocharski W.
,
Ciok J.
,
Groele B.
,
Markowski J.
,
Rutkowski K.
)
artykuł:
O relacjach sadownictwo - przetwórstwo. Fakty i mity
(
Pawlak J.
)
artykuł:
Kwasy organiczne w cydrach jabłkowych. Cz.I
(
Scibisz I.
,
Bonin S.
,
Mitek M.
,
Ziarno M.
,
Zareba D.
)
artykuł:
Konferencja firmy Cargill
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Jagermeister - jakość, którą możesz poczuć
(
Bertram N.
)
artykuł:
Drożdże browarnicze i ocena ich aktywności. Cz.I
(
Berlowska J.
,
Kregiel D.
)
artykuł:
Czynniki warunkujące jakość i bezpieczeństwo mikrobiologiczne mrożonych owoców
(
Krolasik J.
,
Szosland-Faltyn A.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w I kwartale 2014 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Kracinski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.