PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2019
Tom
83
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Composition of leaf and flower essential oil of Myrica gale L.
(
Wawrzynczak K.
,
Jakiel A.
,
Kalemba D.
)
artykuł:
Mushrooms of the Pleurotus genus - properties and application
(
Grabarczyk M.
,
Maczka W.
,
Winska K.
,
Uklanska-Pusz M.
)
artykuł:
The determination of potentially allergenicity of selected herbs
(
Aninowski M.
,
Leszczynska J.
)
artykuł:
Characteristics and biological properties of ferulic acid
(
Dedek K.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
,
Nebesny E.
,
Kowalska G.
)
artykuł:
Phenolics composition and antioxidant capacity of guelder rose fruit, flower and bark extracts
(
Polka D.
,
Podsedek A.
)
artykuł:
Changes in the fluorescence excitation and emissions spectra of heated and frying rapeseed oil and sunflower oil
(
Szukay B.
,
Stachura W.
,
Saletnik L.
,
Budzynski J.
,
Szymanska J.
,
Fisz J.
)
artykuł:
The influence of selected process factors on the physicochemical and biological properties of honeys: a review
(
Kowalska G.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
,
Olejnik T. P.
,
Dedek K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.