PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1983
Tom
35
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Z historii Zakładów Mięsnych w Bydgoszczy (1920-1939)
(
Bartnicki J.
,
Lopatka Z.
,
Swiatowiak E.
)
artykuł:
Trwałość mięsa króliczego
(
Chmarzynski W.
)
artykuł:
Trwałość barwy mięsa peklowanego i metody jej pomiaruSzum
(
Szumilak K.
)
artykuł:
Teleksowa ballada
(
lek
)
artykuł:
Straty w transporcie żywca, przetwórstwie i przechowywaniu. Część I
(
Turczyn J.
,
Buchwald W.
,
Fitcek M.
,
Miac M.
)
artykuł:
Rynek mięsa w niektórych krajach
(
Buchowiecki M.
)
artykuł:
Rozmawiamy z Lechosławem Kaczorem, przewodniczącym Rady Zrzeszenia Przedsiębiorstw Przemysłu Mięsnego, dyrektorem Okręgowego Przedsiębiorstwa Przemysłu Mięsnego w Bydgoszczy
(
Lekawski K.
)
artykuł:
Rola kwasu cytrynowego i jego soli w procesie peklowania mięsa
(
Tyszkiewicz I.
)
artykuł:
Elementy teorii technologicznych procesów jenostkowych przemysłu mięsnego. Procesy mechaniczne. Część ITyszkiewicz
(
Tyszkiewicz S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.