PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Pierwiastki szkodliwe dla zdrowia człowieka w świetle prac Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Ocena zawartości związków przeciwutleniających w owocach świdośliwy, aronii czarnoowocowej i czeremchy amerykańskiej
(
Ponder A.
,
Morka M.
,
Hallmann E.
)
artykuł:
Laboratorium OMRON Innovation Lab
artykuł:
Egzotyczne smaki
artykuł:
Efektywne procesy pasteryzacji na urządzeniach Alfa Laval
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.