PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The evaluation quality of black tea - based on the characteristics of hygroscopic properties designated by the static method
(
Ruszkowska M.
,
Dmowski P.
)
artykuł:
Quality assessment of the strawberry sorbets available in Polish market
(
Palka A.
,
Karczmarczyk P.
)
artykuł:
Electrochemical sensors for fast detection of foodborne pathogens
(
Tichoniuk M.
)
artykuł:
The impact of packaging on quality preservation of new wafers and the possibility of predicting shelf life
(
Pakhomova I.
,
Tkachenko A.
)
artykuł:
Rheological and cosmetic properties of gels containing Aloe vera juice
(
Kaminska M.
,
Zielinski R.
)
artykuł:
Techniques and technologies ensuring food safety
(
Zywica R.
,
Smoczynski S. S.
,
Banach J. K.
,
Modzelewska-Kapitula M.
)
artykuł:
Color modification of the face cream and its general sensory quality
(
Turek P.
)
artykuł:
Colour identification as an important quality parameter of honey
(
Zak N.
,
Wilczynska A.
,
Przybylowski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.