PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2020
Tom
64
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Podsumowanie działań KUPS w 2019 r. dla branży sokowniczej
(
Groele B.
)
artykuł:
Piwa owocowe - stały element piwowarstwa rzemieślniczego. Wybrane zagadnienia z technologii produkcji
(
Gulej M.
)
artykuł:
Napoje funkcjonalne
(
Bogacz A.
)
artykuł:
III edycja TechFood Practic
(
Marjanowska M.
)
artykuł:
Biologically Active Compounds in Food - międzynarodowa konferencja w Łodzi
(
Kolodziejczyk K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.