PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1987
Tom
39
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Z przeszłości rzemiosła rzeźnego w Warszawie
(
Majewski M.
)
artykuł:
Wpływ zabiegu elektrycznej stymulacji na poprawę kruchości mięsa
(
Korzeniowski W.
,
Ostoja H.
)
artykuł:
Uwagi o zmianach struktury organizacyjnej OPPM we Wrocławiu w latach 1965-1985
(
Jankowski T.
)
artykuł:
Stulecie Zakładów Mięsnych w Chojnicach (1887-1987)
(
Trojanowicz T.
,
Karpiak M.
)
artykuł:
Przerób krwi na mączkę przy zastosowaniu wstępnego odwodnienia
artykuł:
Przemysł mięsny w dążeniu do podniesienia ilości i jakości mięsa
artykuł:
Produkcja wyrobów pozareglamentacyjnych w spółdzielczości wiejskiej województwa opolskiego
(
Karleszko S.
)
artykuł:
Normy zakładowe jako skuteczny środek zapewnienia jakości mięsa i wyrobów mięsnych
artykuł:
Linia uboju indyków w Olsztyńskich Zakładach Drobiarskich
(
Brzozowski C.
)
artykuł:
Baza surowcowa przemysłu mięsnego WZSR we Wrocławiu
(
Urban S.
,
Herok J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.