PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Manufacturing of curd products of increased biological value for the elderly from dried components
(
Zabodalova L. A.
,
Belozerova M. S.
,
Evstigneeva T. N.
)
artykuł:
Improvement of viability of probiotic bacteria, organoleptic qualities and physical characteristics in kefir using transglutaminase and xanthan
(
Sabooni P.
,
Pourahmad R.
,
Adeli H. R. M.
)
artykuł:
Chemical and nutritional characteristics of high-fibre rye milling fractions
(
Kolodziejczyk P.
,
Makowska A.
,
Pospieszna B.
,
Michniewicz J.
,
Paschke H.
)
artykuł:
The application of the Plackett-Burman design in investigating ACE inhibitory peptide-producing conditions and media for Lactobacillus bulgaricus LB6
(
Shi X.
,
He C.
,
Meng J.
,
Xin N.
,
Ji Z.
)
artykuł:
Antioxidant activities and phenolic compounds in fruits of various genotypes of American persimmon (Diospyros virginiana L.)
(
Grygorieva O.
,
Kucharska A. Z.
,
Piorecki N.
,
Klymenko S.
,
Vergun O.
,
Brindza J.
)
artykuł:
Carrageenan as a functional additive in the production of cheese and cheese-like products
(
Blaszak B.
,
Gozdecka G.
,
Shyichuk A.
)
artykuł:
The effect of hemp seed and linseed addition on the quality of liver pates
(
Zajac M.
,
Swiatek R.
)
artykuł:
The effect of selected components of milk and ripening time on the development of the hardness and melting properties of cheese
(
Mlynek K.
,
Oler A.
,
Zielinska K.
,
Tkaczuk J.
,
Zawadzka W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.