PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w I kwartale 2010 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
ETOL - modne smaki herbat i nalewek
artykuł:
B and P Engineering wprowadza nowe standardy przechowywania soków bezpośrednich
artykuł:
Guma arabska (E 414) - dodatek do żywności znany już w starożytnym Egipcie
(
Mika K.
)
artykuł:
Nowe rozporządzenie w sprawie dodatków do żywności a koncentraty barwiące EXBERRY
artykuł:
Zaawansowane instalacje oczyszczania ścieków z produkcji soków, napojów i koncentratów - oczyszczalnie ścieków czy fabryki biogazu?
(
Buczak B.
)
artykuł:
Możliwości zwiększenia konsumpcji soków owocowych poprzez wprowadzenie nowych asortymentów - mętne soki śliwkowe
(
Fastyn M.
,
Markowski J.
,
Mieszczakowska- Frac M.
,
Plocharski W.
)
artykuł:
Powstaje Krajowy Plan działania dotyczący stosowania środków ochrony roślin
(
A.L.
)
artykuł:
Dlaczego szkło do soków?
artykuł:
Żurawina dla smaku i zdrowia
(
Bogacz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.