PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2020
Tom
27
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Ocena dostępności oraz składu suplementów diety zawierających ksantofile - luteinę, zeaksantynę i astaksantynę
(
Rewucka A.
,
Hamulka J.
)
artykuł:
Bakterie kwasu octowego jako potencjalne probiotyki nowej generacji
(
Neffe-Skocinska K.
,
Wojtowicz M.
,
Dabrowski M.
,
Jaworska D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.