PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1980
Tom
32
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Emulgatory i emulsje w technologii produkcji kiebas kutrowanych oraz kiszek wątrobianych
(
Pyrcz J.
)
artykuł:
35 lat Naczelnej Organizacji Technicznej
artykuł:
Selekcja i przygotowanie laboratoryjnego zespołu oceny sensorycznej oraz metody skalowania w świetle wytycznych Amerykańskiego Stowarzyszenia Badań nad Mięsem
(
Pietrzak E.
,
Barylko-Pikielna N.
)
artykuł:
Wpływ zamrażania oraz przechowywania szynek nie puszkowanych na wybrane wyróżniki jakościowe. Część II. Wpływ przechowywania na barwę oraz zawartość azotanów i wolnych azotynów
(
Duda Z.
,
Szmanko T.
,
Smogor M.
)
artykuł:
Urządzenia dla przemysłu mięsnego na Międzynarodowych Targach Poznańskich w 1980 roku
(
Kien S.
)
artykuł:
Problem koni rzeźnych w Polsce
(
Gruszecki S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.