PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Żywienie a długowieczność
(
Kierebinski C.
,
Godlewska Z.
)
artykuł:
Unifikacja oznaczeń wyposażenia technologicznego zakładów gastronomicznych
(
Kierebinski C.
,
Gucze A.
)
artykuł:
Szampan - otwieranie butelek i podawanie
artykuł:
Metody poznawania sposobu żywienia wybranych grup ludności
(
Danielewicz J.
,
Rogalska-Niedzwiedz M.
)
artykuł:
Działalność ogólnotechniczna ważnym czynnikiem postępu technicznego
(
Bojanowski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.