PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2020
Tom
27
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Porównanie wybranych parametrów mikrobiologicznych i biochemicznych napojów kombucha
(
Modrzejewska K.
,
Boguslawska-Was E.
)
artykuł:
Ocena zawartości wybranych makro- i mikroelementów w miodach komercyjnych oraz w miodach pochodzących bezpośrednio z pasieki
(
Doba K.
,
Cieslak M.
,
Zmudzinski W.
)
artykuł:
Właściwości przeciwutleniające oraz zawawrtośc kapsaicynoidów w wybranych przyprawach z dodatkiem ostrej papryki, dostępnych na polskim rynku
(
Wozniak M.
,
Siudem P.
,
Paradowska K.
)
artykuł:
Identyfikacja chemicznych zanieczyszczeń etanolu uzyskanego z ziarna różnych odmian kukurydzy
(
Kotarska K.
,
Dziemianowicz W.
,
Swierczynska A.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w istawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Biosynteza i suszenie rozpyłowe inwertazy z drożdzy Yarrowia lipolytica
(
Robak M.
,
Szczepanska K.
,
Rakicka-Pustulka M.
,
Serowik M.
,
Figiel A.
)
artykuł:
Określenie profilu kwasów tłuszczowych w wyciągach uzyskanych za pomocą ekstrakcji dwutlenkiem węgla w stanie nadkrytycznym z liści pokrzywy zwyczajnej (Urtica dioica L.)
(
Bajerlein I.
,
Bielecki P.
)
artykuł:
Setna rocznica urodzin prof. dr h.c. mult. Antoniego Rutkowskiego 1920-2020
(
Kozlowska H.
,
Piskula M.
,
Pisula A.
,
Gwiazda S.
,
Dabrowski K.
,
Krygier K.
,
Kolozyn-Krajewska D.
,
Sikora T.
)
artykuł:
Zastosowanie spektrometrii fluorescencji rentgenowskiej całkowitego odbicia (TXRF) do oznaczania zawartości krzemu w materiale roślinnym
(
Palacz M.
)
artykuł:
Powlekanie żywności - materiały, metody i zastosowanie w przemyśle spożywczym
(
Mikus M.
,
Galus S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.