PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
20
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Zootechnika
Wydawca
-
Rocznik
1975
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
20
artykuł:
Zmiany niektórych cech morfologicznych i składu aminokwasowego w mięsie dziczyzny płodowej pod wpływem niskich temperatur
(
Smolinska T.
,
Szmanko T.
)
artykuł:
Ocena technologiczna tusz i mięsa jelenia i sarny
(
Trziszka T.
)
artykuł:
Struktura powięzi w układzie mięśniowym zająca
(
Gorska I.
)
artykuł:
Związek pomiędzy wodochłonnoscią, pH i barwą świeżego i mrożonego mięsa dziczyzny
(
Smolinska T.
,
Klonowski T.
)
artykuł:
Morfotyczna charakterystyka tkanki tłuszczowej w mięsie dziczyzny
(
Gorska I.
)
artykuł:
Globalna aktywność beta w mięsie zająca i dzika
(
Gorska I.
)
artykuł:
Ważniejsze procesy biochemiczne w okresie pośmiertnym i podczas chłodniczego składowania w mięsie zajęczym
(
Smolinska T.
)
artykuł:
Wpływ składowania chłodniczego na niektóre wskaźniki kruchości mięsa zająca
(
Gorska I.
,
Smolinska T.
)
artykuł:
Chemiczne wskaźniki jakości mięsa zwierząt łownych
(
Smolinska T.
)
artykuł:
Badania nad związkami smakowymi i zapachowymi w mięsie. I. Związki smakowe w mięsie dzika
(
Smolinska T.
)
artykuł:
Ultrastrukturalne i histochemiczne zmiany w mięsie zajęczym w okresie pośmiertnym i podczas składowania w mroźni
(
Gorska I.
)
artykuł:
Struktura tkanki łącznej w mięsie zająca i jej zmiany pod wpływem mrożenia
(
Gorska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.