PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Nutrient digestibility in finishing pigs fed alfalfa silage
(
Falkowska A.
,
Falkowski J.
,
Kozera W.
,
Bugnacka D.
)
artykuł:
Dietetic effect of naked and husked oat grain vs. maize grain in diets for rats
(
Kosieradzka I.
,
Fabijanska M.
)
artykuł:
Analysis of the results of performance tested young crossbred boars
(
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Chojnacki Z.
,
Bucek T.
,
Wasielewski P. D.
)
artykuł:
Gender of porkers, their fattening and slaughter traits and meat quality
(
Czyzak-Runowska G.
,
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Kocwin-Podsiadlo M.
,
Rzosinska E.
,
Grzes B.
,
Krzecio E.
)
artykuł:
The impact of fish meal on production results of pig fattening
(
Szulc K.
,
Kaczmarek P.
,
Buczynski J. T.
,
Rzasa A.
)
artykuł:
Tenderness and protein changes of pork in relation to pig genotype (RN-) and rate of postmortem glycolysis
(
Pospiech E.
,
Szalata M.
,
van Laack R. L. J. M.
,
Sosnicki A. A.
,
Greaser M. L.
)
artykuł:
Analysis of the effcet of endogenous factors associated with swine muscle tissue on its tenderness
(
Szalata M.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Grzes B.
,
Czajka S.
)
artykuł:
Carcass weight and selected pork slaughter and meat quality traits
(
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Rzosinska E.
,
Grzes B.
,
Czyzak-Runowska G.
,
Pietrzak M.
)
artykuł:
The effect of feed acidification with formic acid on results of rearing piglets
(
Kolodziej A.
,
Jacyno E.
,
Pietruszka A.
,
Kuzownik K.
,
Ostrowski W.
)
artykuł:
Effects of sodium saccharinate of feed preferences of weaned piglets
(
Falkowski J.
,
Bugnacka D.
,
Kozera W.
)
artykuł:
The effect of maize silage on fattening results and carcass quality in pigs
(
Swiatkiewicz M.
,
Hanczakowska E.
)
artykuł:
Nutrient digestibility and nitrogen balance in pigs fed diets with a different crude fibre content
(
Falkowski J.
,
Falkowska A.
,
Kozera W.
,
Bugnacka D.
)
artykuł:
Effect of supplemental microbial phytase and formic acid in sows diets on biochemical parameters of blood
(
Czech A.
)
artykuł:
Differences in morphological status of blood in growning piglets given suiferrovit and lactiferm AD3EFe iron preparations
(
Mikolajczak J.
,
Jarzynowska A.
,
Grabowicz M.
,
El-Essa A.
)
artykuł:
Anatomical structure of the sow's udder and composition of milk
(
Rzasa A.
,
Poznanski W.
,
Akincza J.
,
Procak A.
)
artykuł:
Evaluation of mammary gland growth in sows based on morphometric measurements of udder with regard to teat drying in first and second lactation
(
Procak A.
,
Poznanski W.
,
Rzasa A.
,
Akincza J.
)
artykuł:
An attempt to evaluate litters produced by reciprocal crossing of Polish large white and Polish landrace pigs
(
Milewska W.
,
Falkowski J.
)
artykuł:
Effect of supplementing diet with probiotic as growth stimulant on piglet performance
(
Podkowka Z.
,
Kapelanski W.
)
artykuł:
Performance test results of young boards of different breeds
(
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Chojnacki Z.
,
Wasilewski P. D.
,
Bucek T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.