PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
21
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Wydawca
-
Rocznik
1971
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
21
artykuł:
Wpływ kwasów lotnych oraz związków barwnych melasu buraczanego na fermentację itakonową
(
Nowakowska-Waszczuk A.
,
Zakowska Z.
)
artykuł:
Zawartość witaminy E, wody i białka ogólnego w mięśniach kurcząt o normalnej i wodnistej strukturze
(
Trojan M.
,
Niewiarowicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.