PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Wpływ metody koagulacji mleka na zmiany wartości odżywczej białka twarogów
(
Nitecka E.
,
Popiolek P.
)
artykuł:
Mleczarstwo w dobie przemian
(
Lipinska E.
)
artykuł:
Wpływ zmian fizycznych własności papierosa na skład dymu. Cz.IV. Wpływ zmian wymiarów krajanki papierosowej
(
Zydron K.
)
artykuł:
Skład i metody oczyszczania ścieków drobiarskich
(
Manczak M.
,
Balbierz M.
,
Wartalski A.
)
artykuł:
Wpływ ekstraktu szałwi na niektóre gatunki drobnoustrojów
(
Grzybowski R.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Bugajewska A.
,
Karwowska K.
)
artykuł:
Wpływ wybranych procesów technologicznych na profil zapachowo-smakowy grzybów
(
Lobaszewski E.
,
Paczynska B.
)
artykuł:
Analiza termiczna i jej zastosowanie w badaniu żywności. Cz.II. Termoanalityczne badania lipidów
(
Kowalski B.
)
artykuł:
Przegląd dotychczasowych wyników badań skażenia ziarna benzo(a)pirenem
(
Rodkhel J.
)
artykuł:
Uczestnictwo w obrocie surowcami rolnymi w warunkach rynkowych w opinii rolników
(
Pieniazek K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.