PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2019
Tom
69
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Composition and significance of bacterial microbiota and volatile organic compounds of Swiss-Dutch-type cheese as determined by PCR-DGGE and HS-GC
(
Nalepa B.
,
Olszewska M. A.
,
Markiewicz L. H.
,
Aljewicz M.
)
artykuł:
Cytoprotective effect of Morchella esculenta protein hydrolysate and its derivative against H2O2-induced oxidative stress
(
Zhang Q.
,
Wu C.-E.
,
Sun Y.-J.
,
Li T.-T.
,
Fan G.-J.
)
artykuł:
Effects of biopreservatives combined with modified atmosphere packaging on the quality of apples and tomatoes
(
Babicz O.
,
Dyshlyuk L.
,
Sukhikh S.
,
Prosekov A.
,
Ivanova S.
,
Pavsky V.
,
Chaplygina T.
,
Kriger O.
)
artykuł:
Influence of pretreatments on microwave vacuum drying kinetics, physicochemical properties and sensory quality of apple slices
(
Wang Y.
,
Zhao H.
,
Deng H.
,
Song X.
,
Zhang W.
,
Wu S.
,
Wang J.
)
artykuł:
The dose makes the poison: sugar and obesity in the United States – a review
(
Faruque S.
,
Tong J.
,
Lacmanovic V.
,
Agbonghae C.
,
Minaya D. M.
,
Czaja K.
)
artykuł:
Microwave-assisted extraction of different groups of phenolic compounds from grape skin pomaces: modeling and optimization
(
Curko N.
,
Kelsin K.
,
Dragovic-Uzelac V.
,
Valinger D.
,
Tomasevic M.
,
Kovacevic Ganic K.
)
artykuł:
Fruit low-alcoholic beverages with high contents of iridoids and phenolics from apple and Cornelian cherry (Cornus mas L.) fermented with Saccharomyces bayanus
(
Adamenko K.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Kucharska A. Z.
,
Piorecki N.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.