PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2017
Tom
44
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ odmiany owsa oplewionego barwy żółtej i brązowej na masę ciała, jakość tuszek oraz profil kwasów tłuszczowych gęsi rzeźnych
(
Brzoska F.
,
Pietras M.
,
Bielinska H.
,
Klopotek E.
)
artykuł:
Wpływ masy ciała i przedubojowego stresu cieplnego na jakość tuszki, mięśni piersiowych i mięśni nóg kurcząt brojlerów
(
Nowak J.
,
Poltowicz K.
)
artykuł:
Skład aminokwasowy, profil kwasów tłuszczowych i wartość pokarmowa odmian i rodów ziarna owsa
(
Brzoska F.
,
Szymczyk B.
,
Szolkowska A.
,
Sliwinski B.
,
Pietras M.
)
artykuł:
Wpływ zmian w otłuszczeniu loch w trakcie cyklu reprodukcyjnego na odchów prosiąt i jakość mleka
(
Koska M.
,
Eckert R.
,
Szyndler-Nedza M.
)
artykuł:
Wpływ utrzymania jagniąt w systemach otwartym i półotwartym na ich produkcyjność oraz na jakość pozyskanego mięsa
(
Paraponiak P.
)
artykuł:
Wpływ sesji doju na zachowanie i wydajność mleczną krów
(
Kaczor A.
,
Kaczor U.
)
artykuł:
Metody jakościowego oraz ilościowego oznaczania składu gatunkowego materiału biologicznego
(
Natonek-Wisniewska M.
,
Krzyscin P.
)
artykuł:
Funkcja białka i polimorfizm genu wisfatyny u zwierząt gospodarskich
(
Kaczor U.
,
Jurkowska M.
,
Kucharski M.
,
Kaczor A.
)
artykuł:
Ocena nasienia podwójnie transgenicznych królików z integracją genów WAPFuc i WAPhGH
(
Gogol P.
)
artykuł:
Charakterystyka cech użytkowych i jakości mięsa królików termondzkich białych hodowanych w Polsce
(
Palka S.
,
Siudak Z.
,
Kmiecik M.
,
Koziol K.
,
Bieniek J.
)
artykuł:
Wykorzystanie fitoterapii w profilaktyce i leczeniu cieląt
(
Radkowska I.
,
Szewczyk A.
)
artykuł:
Wpływ mieszanek paszowych z udziałem olejów z nasion truskawek lub malin oraz wytłoków z tych owoców na wyniki produkcyjne, profil biochemiczny krwi i wybrane parametry jakości mięsa kurcząt brojlerów
(
Orczewska-Dudek S.
,
Pietras M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.