PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Kuchnia Polska - (Nie)Zdrowe inicjatywy
(
Petrus S.
)
artykuł:
Kobieca kraina likierów
(
Ignacionek E.
)
artykuł:
Sopot - miasto knajpek, restauracji i pubów
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Aby klient był lojalny
(
Boruc R.
)
artykuł:
"Dzika" oferta rynkowa
(
Szymula M.
)
artykuł:
W kawowej ekstraklasie
(
Szymula M.
)
artykuł:
Kuchnia hiszpańska zmyślnie skombinowana. Rozmowa z Jose Jesus Perez Diaz, szefem kuchni w restauracji Tapa Y Toro w Warszawie
(
Czerwinska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.