PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2021
Tom
28
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zastosowanie wybranych adsorbentów do wydzielania z podłoża hodowlanego gamma-dekalaktonu produkowanego przez drożdże Yarrowia lipolytica
(
Waclawek W.
,
Malajowicz J.
)
artykuł:
Wpływ kiełkowania na zawartość wybranych węglowodanów i polifenoli ogółem w napojach z fasoli białej
(
Cichonska P.
,
Ziarno M.
)
artykuł:
Wpływ homogenizacji na wybrane cechy mleka odtłuszczonego, skrzepu kwasowego i serwatki kwasowej
(
Brozek O.
,
Bohdziewicz K.
,
Kielczewska K.
)
artykuł:
Wpływ dodatku wybranych substancji intensywnie słodzących na wartość indeksu glikemicznego in vitro herbatników bezcukrowych
(
Borczak B.
,
Sikora M.
,
Sikora E.
,
Kapusta-Duch J.
)
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna owoców suszonych pakowanych hermetycznie i sprzedawanych luzem
(
Slizewska K.
,
Slizewska W.
)
artykuł:
Fermented vegan foods
(
Kopacz M.
,
Piekara A.
,
Krzywonos M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.