PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2020
Tom
29
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effects of natamycin and Lactobacillus buchneri on the fermentative process and aerobic stability of maize silage
(
Pinto S.
,
Warth J. F. G.
,
Novinski C. O.
,
Schmidt P.
)
artykuł:
The influence of lamb rearing system on ewe milk and lamb growth traits in dairy sheep
(
Margetin M.
,
Oravcova M.
,
Margetinova J.
,
Vavrisinova K.
,
Janicek M.
)
artykuł:
Exogenous fibrolytic enzymes improve carbohydrate digestion in exercising horses
(
Jozefiak D.
,
Komosa M.
,
Mackowiak P.
,
Proszynska-Oszmalek E.
,
Kolodziejski P.
,
Swiatkiewicz S.
,
Rawski M.
,
Kieronczyk B.
,
Bedford M. R.
,
O'Neil H. V. M.
)
artykuł:
Effect of different feed physical forms (pellet, crumble, mash) on the performance and liver health in broiler chicken with and without carbon tetrachloride challenge
(
Karimirad R.
,
Khosravinia H.
,
Parizadian Kavan B.
)
artykuł:
In-ovo and dietary supplementation of selenium nano-particles influence physiological responses, immunological status and performance of broiler chicks
(
Ibrahim N. S.
,
Sabic E. M.
,
Wakwak M. M.
,
El-Wardany I. E.
,
El-Homosany Y. M.
,
El-Deen Mohammad N.
)
artykuł:
Beta-carotene as a dietary factor affecting expression of genes connected with carotenoid, vitamin A and lipid metabolism in the subcutaneous and omental adipose tissue of beef cattle
(
Wei C.
,
Tan X.
,
Liu G.
,
Wan F.
,
Zhao H.
,
Zhang C.
,
You W.
,
Liu X.
,
Zhang X.
,
Jin Q.
)
artykuł:
Dietary coenzyme Q10 may improve the growth performance and antioxidant status in quails exposed to cold stress
(
Bayril T.
,
Akdemir F.
,
Aksit H.
,
Aksit D.
)
artykuł:
Effects of mixed essential oils from eucalyptus, thyme and anise on composition, coagulation properties and antioxidant capacity of the milk of dairy cows
(
Giller K.
,
Rilko T.
,
Manzocchi E.
,
Hug S.
,
Bolt S.
,
Kreuzer M.
)
artykuł:
Glutathione redox state, glutathione peroxidase activity and selenium concentration in periparturient dairy cows, and their relation with negative energy balance
(
Mikulkova K.
,
Illek J.
,
Kadek R.
)
artykuł:
Influence of maize particle size on kibble quality, palatability and metabolizability of diets for the Blue-fronted Amazon parrot (Amazona aestiva)
(
Werneck G. R.
,
Moreno T. B.
,
Souza C. M. M.
,
Bastos T. S.
,
da Rocha C.
,
Felix A. P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.