PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2006
Tom
24
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The effect of age and sex on slaughter traits of pheasants (Phasianus colchicus L.)
(
Adamski M.
,
Kuzniacka J.
)
artykuł:
Polymorphism of selected microsatellite DNA sequences in Simmental cattle chosen for identification of QTLs for meat traits
(
Choroszy B.
,
Janik A.
,
Choroszy Z.
,
Zabek B.
)
artykuł:
Pathological changes in the structure of semimembranosus muscle from pigs included in the Stamboek and Torhyb breeding programmes
(
Bogucka J.
,
Walasik K.
,
Elminowska-Wenda G.
,
Kruczynska M.
)
artykuł:
Relation between the polymorphism in H-FABP gene and chemical composition and quality of meat from Pietrain crossbreds heterozygous as regards RYR1 gene
(
Antosik K.
,
Krzęcio E.
,
Sieczkowska H.
,
Zybert A.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Kuryl J.
,
Lyczynski A.
)
artykuł:
Evaluation of carcass and meat quality in Polish Landrace fatteners slaughtered at 128 kg live body weight
(
Barowicz T.
,
Pietras M.
,
Pieszka M.
,
Migdal W.
)
artykuł:
Analysis of slaughter value and muscle fibre thickness of selected muscles in geese broilers as related to feeding applied during the rearing period
(
Biesiada-Drzazga B.
,
Gorski J.
,
Gorska A.
)
artykuł:
Effect of breed of fattened bulls on the composition and functional properties of beef
(
Choroszy Z.
,
Bilik K.
,
Choroszy B.
,
Lopuszanska-Rusek M.
)
artykuł:
Slaughter value and quality of meat from Pomeranian lambs and crossbreds by Blackface and Charolaise rams
(
Brzostowski H.
,
Sowinska J.
,
Tanski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.