PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2016
Tom
64
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Żywienie na mieście snacking and food to go - siłą napendową branży piekarskiej
artykuł:
Z kraju i ze świata. Czekolady jutra według Barbary Callebaut. Nowy produkt w ofercie KOMPLET Polska. Moskiewskie targi Agroprodmasz ważne dla piekarzy i cukierników. Głębia oceanu
(
L. A.
,
Wesolowska M.
,
Nieczypor E.
)
artykuł:
Styl angielski z Małgorzatą Weber. Napisy na tortach
(
Weber M.
)
artykuł:
Rozrost kęsów ciasta
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Prowadzimy firmę. Pracownik wraca z urlopu wychowawczego
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Określenie wymagań jakościowych przy zakupie mąki pszennej
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Okres przechowywania mąki, na bazie prób przechowalniczych wykonanych w ZPZiP IBPRS
(
Szafrańska A.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja 90
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Gorąca linia. Indywidualne prawo własności górą nad planem miejscowym gminy
(
Gubala W.
)
artykuł:
Desery Aleksandry Sowy-Trzebińskiej
(
Sowa-Trzebinska A.
)
artykuł:
Dantom - polska jakość sprawdzona zagranicą
(
Mackiewicz A.
)
artykuł:
Akademia Wypieków. Nowoczesne formy ekspozycji
(
Pietka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.