PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2020
Tom
64
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
IX Noworoczne Spotkanie Krajowej Unii Producentów Soków. Sady "sokowe" coraz bliżej?
(
MJP
)
artykuł:
Rozszerzona Odpowiedzialność Producenta - czeka nas rewolucja. Rozmawiały...
(
Przegalinska M. J.
,
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Handel zagraniczny zagęszczonym sokiem jabłkowym w 2019 r.
(
Bugala A.
)
artykuł:
Kalejdoskop ze świata napojów
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Wykorzystanie drewna w produkcji piwa - wczoraj i dziś
(
Gulej M.
)
artykuł:
Owoce i warzywa, świeże i przetworzone - różne zalecenia dotyczące spożycia
(
Plocharski W.
,
Mieszczakowska-Frac M.
)
artykuł:
Wieści konopne
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Branża piwna - podsumowanie 2019 roku i wyzwania na rok 2020
(
Olkowski A.
)
artykuł:
Tendencje na rynku piwa w Polsce
(
Szjner P.
)
artykuł:
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Alkoholu w piwie coraz mniej
(
MP.
)
artykuł:
Gorzelnicy postawili na jakość i ...OZE
(
Inorowicz J.
)
artykuł:
Półprzewodnikowe elektrody pH wykonane z tworzywa, ze zwiększoną odpornością na procesy CIP
(
Biczysko B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.