PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Wskazówki praktyczne
artykuł:
Samokontrola. Listy kontrolne
(
Stukowski A.
)
artykuł:
Przechowywanie mąki
(
Slowik E.
)
artykuł:
Produkt firmowy - co mówią fachowcy
artykuł:
Pieczywo jako żywność funkcjonalna (cz.2). Pieczywo dietetyczne
(
Diowksz A.
)
artykuł:
Majstersztyk najlepszą promocją rzemiosła piekarskiego i ciastkarskiego. O polskich babach i włoskim panettone
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Kierunki rozwojowe materiałów i opakowań giętkich (cz.2)
(
Bohdan M.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja 26
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Dzielarki Benier - ekstremalnie luźne ciasto
(
Szczepaniak J.
)
artykuł:
Czas siewu i żniw
(
Staszewska E.
,
Janik M.
)
artykuł:
Certyfikaty nie zastąpią etyki
(
A.L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.