PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Tawerna Toscana - zawsze smacznie i elegancko
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Pochodzę z rodziny o pięknych kulinarnych tradycjach. Rozmowa z Agnieszką Maciąg, modelką, dziennikarką, autorką książek "Smak życia" i "Smak szczęścia"
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Wyjątkowy smak "procentów"
(
Szymula M.
)
artykuł:
Nowe zasady wystawiania faktur
(
Borowski G.
)
artykuł:
Odpowiedzialne smażenie
(
Janiak A.
)
artykuł:
Rozmowa z Zenonem Hołubowskim, właścicielem i Executive Chef restauracji Tawerna Toscana w Pile
artykuł:
Najnowsze trendy komponowania potraw. Rozmowa ze Spirosem Dimitriou, właścicielem i szefem kuchni restauracji "Piatakia" na przedmieściach Belgradu (Serbia), ...
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
U nas (nie)zawsze zapłacisz kartą!
(
Drygas A.
)
artykuł:
Sylwester inaczej
(
Boruc R.
)
artykuł:
Sous vide - nowy wymiar smaku
(
Janiak A.
)
artykuł:
Czas na schroniska
(
Drygas A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.