PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Ocena warunków smażenia w wybranych zakładach żywienia zbiorowego
(
Korczak J.
,
Janitz W.
,
Barylko-Piekielna N.
)
artykuł:
Materiały szkoleniowe do nauczania tzw. minimum sanitarnego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Befsztyk tatarski w kartach menu
(
Jarosinski S.
)
artykuł:
Analiza stanu zaopatrzenia pracowników gastronomii w odzież roboczą i ochronną
(
Rumianek H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.