PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Opakowanie
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Wpływ własności chłonnych bibuły na wynik badania absorpcji powierzchniowej tektury metodą Cobb
(
Walecka E.
)
artykuł:
Premiumdruk jeszcze bardziej premium dzięki nowej złociarce
(
Krawczak T.
)
artykuł:
Cartotecnica Veneta wdrożyła system Color Quality Solution firmy QuadTech
artykuł:
Profesjonalizm przede wszystkim
artykuł:
Seryjne znakowanie opakowań
artykuł:
Sun Chemical na interpack 2014: nowe rozwiązania dla rynku opakowań i etykiet
artykuł:
Jak rozmawiać z drukarnią o bezpiecznym druku?
(
Weksler M.
)
artykuł:
KBA dla producentów opakowań
(
Suski K.
)
artykuł:
Nowa ekologiczna tektura od Metsa Board
artykuł:
Tektura, naturalnie! Rozmowa z Pawłem Rogalką rzecznikiem Sekcji Tektury Falistej
artykuł:
Sukces Plastpolu odzwierciedla optymizm w branży tworzyw sztucznych
(
Krawczak T.
)
artykuł:
"Przyszłość Fleksodruku - Grafikus i Partnerzy"
(
Krawczak T.
)
artykuł:
Interpack 2014
(
Jakucewicz S.
)
artykuł:
Wskaźniki ditlenku węgla przeznaczone do monitorowania świeżości żywności
(
Krysinska N.
,
Tichoniuk M.
,
Cierpiszewski R.
)
artykuł:
Esko rozszerza linię Kongsberg o serię V
artykuł:
Przemysł tworzyw sztucznych w Polsce 2014
artykuł:
Nowa dyrektywa dotycząca cienkich tworzywowych toreb handlowych wprowadzi zmiany dyrektywy 94/62/WE
(
Zakowska H.
)
artykuł:
Milion ton jakości
(
Naruszko A.
)
artykuł:
Interpack nie zawiódł po raz kolejny
(
Krawczak T.
)
artykuł:
Aktywność antymikrobiologiczna powłok na foliach opakowaniowych PLA względem bakterii E. coli
(
Mizielinska M.
,
Suminska P.
,
Kuzmicz U.
,
Lisiecki S.
,
Bartkowiak A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.