PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta
(
Wojtowicz A.
)
artykuł:
Impact of feeding bread enriched with flaxseed on plasma profile of hyperlipidemic rats - a short report
(
Mohamed D. A.
,
El-Hariri D. M.
,
Al-Okbi S. Y.
)
artykuł:
Enzymatic hydrolysis of cow's whey milk proteins in the aspect of their utilization for the production of hypoallergenic formulas
(
Wroblewska B.
,
Troszynska A.
)
artykuł:
Effect of chilling storage time on the proteolysis and lipid oxidation in vacuum-packed turkey breast muscles
(
Przysiezna E.
)
artykuł:
Antioxidant activity of extracts of white cabbage and sauerkraut
(
Ciska E.
,
Karamac M.
,
Kosinska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.