PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Podstawy opracowania i zawartość kartotek receptur na potrawy obiadowe dla dorosłych
(
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Ocena stanu żywienia przyzakładowego w resorcie hutnictwa i przemysłu maszynowego
(
Osika J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.