PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2009
Tom
59
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Quality and technological properties of meat from Landrace-Yorkshire × Duroc and Landrace-Yorkshire × Duroc-Pietrain fatteners
(
Sieczkowska H.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Antosik K.
,
Zybert A.
)
artykuł:
Low-energy food intake in a group of adult women wishing to lose weight
(
Wierzbicka E.
,
Dabrowska B.
)
artykuł:
Enrichment of gluten-free rolls with amaranth and flaxseed increases the concentration of calcium and phosphorus in the bones of rats
(
Gambus H.
,
Gambus F.
,
Wrona P.
,
Pastuszka D.
,
Ziobro R.
,
Nowotna A.
,
Kopec A.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Effect of microwave heating on the survivability of Campylobacter spp. in poultry nuggets
(
Dabrowski P.
,
Jozwik E.
,
Wysok B.
,
Uradzinski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.