PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Procesy chemiczne zachodzące podczas peklowania
artykuł:
Polagra-Food 2006 – relacja
artykuł:
Opakowania Cryovac pomogą uzyskać przewagę rynkową w handlu świeżą żywnością
artykuł:
Obliczanie wartości F fazy schładzania konserw
artykuł:
Czynniki wpływające na efektywność peklowania
(
Slowinski M.
)
artykuł:
Peklowanie z obniżoną ilością azotynu
artykuł:
Wychładzanie tusz
artykuł:
Kruchość mięsa z piersi kurcząt
artykuł:
Dochodzenie należności zagranicznych
artykuł:
Oznaczanie bakterii z rodzaju Salmonella metodą wybarwiania
artykuł:
Konferencja naukowa w Lublinie
artykuł:
Mięso drobiowe żywnością funkcjonalną
artykuł:
Techniki wytwarzania nowych zestawów produktów
artykuł:
Oprogramowanie ERP zapewnia dobre relacje z klientami
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.