PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2020
Tom
64
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Wykorzystanie substancji słodzących w produkcji dżemów i przetworów owocowych na polskim rynku
(
Salek P.
,
Pielak M.
,
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Wieści konopne
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Walidowana filtracja wody mineralnej
artykuł:
Chemiczne czyszczenie skraplaczy i wież wyparnych jako element prawidłowej eksploatacji układu chłodzenia. Cz.2. Profilaktyka w zakresie utrzymania stanu urządzeń bez osadów i korozji
(
Marjanowski J.
,
Nalikowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.