PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1980
Tom
31
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Nowelizacja tabel składu i wartosci odżywczych produktów spożywczych. Cz III. Skład fizyczny wybranych elementów kulinarnych mięsa wieprzowego
(
Piekarska J.
,
Los-Kuczera M.
,
Lis A.
)
artykuł:
Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. IlI. Charakterystyka spożywanych posiłków według stopnia wykształcenia i charakteru wykonywanej pracy
(
Malecka Z.
,
Kulesza W.
,
Rywik S.
,
Narojek L.
,
Rychlik J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.