PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2012
Tom
16
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Świat ciast. Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Wskaźniki jakościowe chleba otrzymanego z mrożonego ciasta wzbogaconego ziołami
(
Gogova T.
,
Baeva M.
,
Paramonenko L.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Owies w wyrobach piekarskich i cukierniczych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Jak udoskonalić swój biznes? Franchising
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Magazynowanie surowców
(
Konkol S.
)
artykuł:
Automat garowniczo-mroźniczy MIWE GVA
(
Majdan M.
)
artykuł:
Zestawy i linie do produkcji wyrobów cukierniczych - cz.I
(
Mizerski Z.
)
artykuł:
Słów kilka o zarządzaniu...
(
Klimek S.
)
artykuł:
Probiotyk czy prebiotyk? Żywność funkcjonalna - cz.I
(
Kot M.
)
artykuł:
Pozytywne nastawienie na cele sprzedażowe
(
Tokar J.
)
artykuł:
Czas rozpusty, czas refleksji
artykuł:
Wysoka technologia i rzemiosło - cz.IV. Drukowane torty
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Oszczędna lodziarnia? To mozliwe! Oszczędności w sferze sprzedaży lodów
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Sekrety skutecznego motywowania pracowników. Cz.I
(
Frackowiak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.