PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Czy Unia Europejska musi być samowystarczalna w zaopatrzeniu w żywność?
artykuł:
Psucie żywności przy udziale drożdży
(
Kowal K.
)
artykuł:
Polagra-Tech 2014. Miedzynarodowe Targi Technologii Spożywczych
artykuł:
Stosowanie substancji dodatkowych do surowych wyrobów mięsnych. Nowe przepisy Unii Europejskiej
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Switka A.
,
Kuzma K.
)
artykuł:
Produkty pszczele - znaczenie biologiczne i właściwości lecznicze
(
Kedzierska-Matysek M.
)
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach mlecznych
(
Krol J.
,
Brodziak A.
)
artykuł:
Techniki prognozowania wzrostu Listeria monocytogenes w wybranych matrycach spożywczych
(
Szewczuk K.
,
Zdziennicki F.
,
Miesiewicz A.
)
artykuł:
Wędliny dojrzewające w słońcu Podlasia
(
Wesierska E.
)
artykuł:
Konsumpcja żywności na ścieżce wzrostu
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym. Wyroby mięsne
(
Dolatowski Z. J.
,
Skornicki H.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo wyrobów gumowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przepisy Unijne
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
,
Postupolski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.