PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2012
Tom
11
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Influence of carrot pomace powder on the rheological characterstics of wheat flour dough and on wheat rolls quality
(
Kohajdova Z.
,
Karovicova J.
,
Jurasova M.
)
artykuł:
Evaluation, in an animal model study, of the effect of diet composition change and diet supplementation with B-group vitamins on the liver fatty acid profile
(
Goluch-Koniuszy Z.
)
artykuł:
Comparison of total polyphenol contents and antioxidant activity in cruciferous vegetables grown in diversified ecological conditions
(
Kapusta-Duch J.
,
Leszczynska T.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.