PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Wapń jako dodatek do kiełbas parzonych
artykuł:
Technologiczne zastosowanie dodatków i substancji dodatkowych
artykuł:
Technologia odgrywa kluczową rolę
artykuł:
Odcień barwy wspiera odczucie świeżości przetworów mięsnych
artykuł:
Obniżenie kosztów przy stałej kontroli wszystkich procesów przedsiębiorstwa efektem wdrożenia systemu ERP
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Bank przyjazny innowacjom
(
Wcislinska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.