PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2016
Tom
44
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Integrowana metoda zwalczania roztoczy w pieczarkarniach
(
Lewandowski M.
)
artykuł:
Grzyby wspomagają regenerację układu nerwowego
(
Golak-Siwulska I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Plamistość bakteryjna pieczarki
(
Szumigaj-Tarnowska J.
)
artykuł:
Wzrostowa tendencja polskiego importu świeżych pieczarek
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Ruch powietrza jako czynnik warunkujący prawidłowy klimat w hali uprawowej
(
Gluchowski E.
)
artykuł:
Wpływ pierwszego rzutu na plon pieczarek
(
Gapinski M.
,
Wozniak W.
,
Gnus R.
)
artykuł:
Warsztaty szkoleniowe dla producentów i przetwórców grzybów
(
Ulinski Z.
)
artykuł:
Od czego zależy jakość pieczarek
(
Grzeszek M.
)
artykuł:
Uprawa boczniaka. Część IV
(
Lawicka K.
)
artykuł:
Spotkanie producentów grzybów uprawnych w Siedlcach
artykuł:
Wspaniałe potrawy z grzybów
(
Sas-Golak I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Polski eksport świeżych i przetworzonych pieczarek - podsumowanie 2015 r.
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Produkt regionalny
(
Szudyga K.
)
artykuł:
Technologia uprawy a żywienie pieczarki
(
Sakson N.
)
artykuł:
Ceny pieczarek
(
Stepka G.
)
artykuł:
Zmiany w przepisach o podatkach dla działów specjalnych produkcji rolnej
(
Malinska A.
)
artykuł:
Fruit Logistica 2016, Berlin 3-5 lutego 2016 r.
artykuł:
Zagospodarowanie podłoży popieczarkowych
(
Marliere H.
)
artykuł:
Rozwiązanie umowy o pracę bez wypowiedzenia z winy pracownika
(
Janeta J.
,
Stec-Janeta E.
)
artykuł:
Sms
(
Szudyga K.
)
artykuł:
Gdzie ta woda. W podłożu? W okrywie? W pieczarce!!!
(
Konieczny W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.