PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
58[2]
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
Wydawca
-
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
58[2]
artykuł:
Influence of energy level reduction in young bulls diet on meat quality
(
Mlynek K.
,
Oler A.
,
Walasik K.
,
Zielinska K.
)
artykuł:
Survey of consumer preferences on the bee product market. Part 1. Honey
(
Kopala E.
,
Kuznicka E.
,
Balcerak M.
)
artykuł:
The production system of high quality pork products – an example
(
Szyndler-Nedza M.
,
Nowicki J.
,
Malopolska M.
)
artykuł:
Effect of housing system on fattening and slaughter results and profitability of pig fattening
(
Domanski P.
,
Wiecek J.
)
artykuł:
Assessment of gentamicin effect on oxidoreductive balance and microstructure of trunk kidney in Prussian carp (Carassius gibelio)
(
Bojarski B.
,
Jakubiak M.
,
Bien M.
,
Batoryna M.
,
Formicki G.
,
Socha M.
,
Drag-Kozak E.
,
Tombarkiewicz B.
)
artykuł:
Annual changes in hematological parameters of common carp juveniles under laboratory conditions
(
Kondera E.
,
Witeska M.
,
Lugowska K.
)
artykuł:
Weight of body, carcass and internal organs as well as paranephric fat index (KFI) as the individual condition indices of the brown hare (Lepus europaeus) in eastern Poland
(
Flis M.
,
Rata B.
)
artykuł:
Garlic (Allium sativum L.) as an antibiotic alternative determining the hygienic quality of cow’s milk from organic farms
(
Bochenek A.
,
Kuczynska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.