PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2019
Tom
54
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Czynniki kształtujące barwę i kruchość chłodzonego mięsa wołowego
(
Kondratowicz J.
,
Burczyk E.
,
Rutkowska J.
)
artykuł:
Solar energy and nanotechnology - new developments for use in the future
(
Barwicki J.
,
Borek K.
)
artykuł:
Agregaty chłodnicze do zadań specjalnych
artykuł:
Firma Chemours trzykrotnie zwiększa swój potencjał w produkcji Opteon™ YF
artykuł:
Bioniczny profil obniża zużycie CO2. Podwójna optymalizacja: zużycie energii i wykorzystanie materiałów w wentylatorze z tworzyw sztucznych ZAbluefin
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.