PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Sigep 2013
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Diosna PSPVW - nowoczesne rozwiązanie dla dużych cukierni i piekarni
artykuł:
Strategie sieci w kreowaniu marek własnych
(
Bohdan-Talmoni I.
)
artykuł:
Zastosowanie preparatów pektynowych
(
Gasik A.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Rzemiosło i (to) artyzm. Rozmowa z Mistrzem
(
Mart M.
,
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Producenci żywności stoją przed koniecznością obniżania zawartości soli, cukru i tłuszczu
(
A.L.
)
artykuł:
Gdy klient pojawia się z reklamacją
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Dlaczego pieczywo czerstwieje?
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Francuska Szkoła Piekarstwa w Aurillac. Jak kształcić piekarzy?
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Szczęśliwy los w ptysiu - czyli jak zorganizować loterię promocyjną
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Cena jako jeden z elementów marketing mix
(
Kowalski J.
)
artykuł:
Senai - brazylijski model kształcenia zawodowego
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Zrównoważony rozwój w produkcji czekolady. Kolonia
(
Kita A.
)
artykuł:
Cremant de Bourgogne - uroczyste wino na każdy dzień
(
Paprocki J.
)
artykuł:
CBP - technologia, która zmieniła Anglię
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Zanim dopuścisz pracownika do pracy - wstępne szkolenie bhp
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Kontrola pochodzenia: od analizy procesów do zastosowania w praktyce (Cz.1)
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Ile wody w pieczywoe?
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Wielkanoc. Mazurki wielkanocne
artykuł:
Kto zarabia, a kto traci na kwotach cukrowych?
(
Przezdziak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.