PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Czy zostaną wprowadzone dopuszczalne poziomy arsenu w żywności ?
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Starska K.
,
Rebeniak M.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Szybkie metody oceny stanu higienicznego powierzchni produkcyjnych
(
Kregiel D.
,
Rygala A.
)
artykuł:
Higiena i bezpieczeństwo w procesie wytwarzania żywności
(
Kozirog A.
)
artykuł:
Integracja systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.