PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Wiedza owocowo-warzywna
artykuł:
Cicha woda
(
Partyka A.
)
artykuł:
Targi Branżowe Savpol 2017
artykuł:
Serwując tradycję
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Redukcja ryzyka
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Smakuj drób!
artykuł:
Kasza po beskidzku
artykuł:
Kulinarno-kelnerskie zmagania
artykuł:
Bez niespodzianek
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Selgros fundatorem Wigilii Caritas dla niemal 10 tys. osób
artykuł:
Zawsze świeże i pachnące
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Młodzi adepci sztuki barmańskiej
artykuł:
Roślinożercy
(
Kalwa K.
)
artykuł:
Ryby, grzyby i przepiórki
(
A.W.
)
artykuł:
Podróże kształcą
(
Platek M.
)
artykuł:
Szczep winorośli a smak wina
(
winny maniak
)
artykuł:
Książkowe inspiracje
artykuł:
Lokalne przysmaki
artykuł:
Barmańska precyzja
artykuł:
Wyjątkowe srebrne gody
artykuł:
Smaki Pabianic
artykuł:
Chłodno, coraz chłodniej
(
Grzesinska W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.