PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2014
Tom
17
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of extract of grapefruit seeds and baikal skullcap root on chemical composition and sensory traits of female turkey meat
(
Rusinek-Prystupa E.
,
Szkucik K.
,
Pisarski R. K.
,
Gondek M.
)
artykuł:
Effect of rosemary extract and green tea extract on colour stability and quality of fermented sausage
(
Savanovic D.
,
Grujic S.
,
Grujic R.
,
Savanovic J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.