PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2018
Tom
51
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ warunków przechowywania na aktywność antyoksydacyjną i zawartość polifenoli w owocach jarzębu szwedzkiego
(
Galanty A.
,
Chlopicka J.
,
Kaleta M.
,
Soltys A.
,
Podolak I.
)
artykuł:
Suplementy diety na bazie zielonej kawy jako źródło substancji bioaktywnych
(
Brzezicha-Cirocka J.
,
Blazejewicz D.
,
Brzezinska J.
,
Grembecka M.
,
Szefer P.
)
artykuł:
Rola wapnia i fosforu w diecie młodych osób w profilaktyce osteoporozy
(
Misztal-Szkudlinska M.
,
Sadokierski A.
,
Szefer P.
)
artykuł:
Profil i stężenie kwasów organicznych w sokach z winogron w różnych okresach ich dojrzewania
(
Dobrowolska-Iwanek J.
,
Cetnar A.
,
Pasko P.
,
Zagrodzki P.
)
artykuł:
Porównanie aktywności antyoksydacyjnej i całkowitej zawartości polifenoli w kiełkach i różyczkach brokułów
(
Pasko P.
,
Prochownik E.
,
Galanty A.
,
Barton H.
,
Tyszka-Czochara M.
,
Zagrodzki P.
,
Zachwieja Z.
)
artykuł:
Aktywność przeciwdrobnoustrojowa brukwi i kalarepy oraz ich kiełków
(
Pasko P.
,
Podporska-Carroll J.
,
Quilty B.
,
Prochownik E.
,
Galanty A.
,
Zagrodzki P.
,
Zachwieja Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.