PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów żywnościowych. Cz.1. Znakowanie żywności - różne podejścia i sposoby informowania konsumentów
(
Plocharski W.
,
Markowski J.
,
Groele B.
,
Ciok J.
,
Stos K.
)
artykuł:
Soki owocowe jako źródło witaminy C w diecie człowieka
(
Kwasniewska-Karolak I.
,
Mostowski R.
)
artykuł:
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w 2017 r.
(
Bugala A.
)
artykuł:
Krzyżówki drożdży browarniczych. Cz.4. Przemysłowo użyteczne fenotypy krzyżówek międzygatunkowych
(
Harasym J.
,
Podeszwa T.
,
Bogacz-Radomska L.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w I kwartale 2018 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Kracinski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.