PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2019
Tom
63
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zastosowanie piołunu jako substytutu chmielu przy produkcji piwa
(
Ciacma J.
,
Ciosek A.
,
Poreda A.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (141). Czy produkty w Polsce różnią się od takich samych w innych krajach?
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Rynek zagęszczonego soku jabłkowego w Polsce w sezonach 2017/18 i 2018/19
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Niestabilnego rynku nie da się uregulować rozporządzeniami. Rozmowa z Piotrem PodobąAn , prezesem Zarządu Dohler Sp.z o.o., wiceprezesem Zarządu KUPS, członkiem Zarządu Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Soków (AIJN)
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Jagoda kamczacka - "eliksir życia"
(
Lachowicz S.
,
Oszmanski J.
,
Jaszyk M.
)
artykuł:
Chmielenie piwa na zimno - kolejne doniesienia
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w I kwartale 2019 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Kracinski P.
)
artykuł:
Best New Product Award BIOFACH 2019 dla poskiego soku z jagody kamczackiej!
(
map
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.